QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航

鍾鎮濤為細女鍾幗舉行百日宴 好友譚詠麟等到賀!

B女百日宴變Band騷

來源:太陽娛樂

鍾鎮濤(阿B)前晚為細女鍾幗舉行百日宴,與到賀的溫拿拍檔夾Band助興,而升任姊姊的鍾懿亦開心到唱歌,更揚言很錫妹妹!

阿B與范姜前晚在深灣遊艇俱樂部,為細女鍾幗舉行《百日幗宴》,好友譚詠麟(阿倫)、彭健新、李克勤與錢國偉等到賀。

阿B表示筵開近20席:「鍾懿表演唱歌,我會做愛心伴奏,仲有幾隊Band嚟咗,溫拿難得人齊,今晚會夾Band。(唱兒歌?)乜都唱。(收到咩禮物?)好多都係現兜兜,咁就最好。(你送咩畀囡囡?)唔需要。好多朋友做咗爺爺,又話抱孫又話上岸,我啱啱先再做老竇,但都係開心事!」他表示鍾幗很大隻,重12磅,穿6個月大的BB衫也很窄,還笑言范姜未收身,所以怕醜不受訪。

克勤到賀10分鐘

其後,阿B抱起鍾懿受訪,問到是否喜歡妹妹,鍾懿大聲說:「好錫BB!(點錫?)好肉緊咁錫!(畀晒啲玩具妹妹?)唔會……會。」她更即時唱出兩首歌,阿B笑說:「佢一唱歌就唱唔停,會唱足5分鐘。」另外,獨自到賀的李克勤逗留10分鐘便離開,他表示太太在家湊BB,所以由他做代表,並表示不會為細仔舉行百日宴。

來源:東方娛樂

前晚鍾鎮濤(阿B)與太太范姜為細女鍾幗假深灣遊艇俱樂部舉行「百日幗宴」百日宴,譚詠麟、李克勤、張智霖與太太袁詠儀、錢國偉和何麗全等均有到賀。阿B表示當晚筵開近二十席,鍾懿表演唱歌,他就作愛心伴奏,而難得人齊的溫拿亦即場夾Band助興。

范姜未修身

問阿B收到甚麼禮物,他說:「朋友好好,好多都係現兜兜,咁就最好。」問他送甚麼給囡囡,阿B答非所問說:「唔需要,佢就係我最好嘅禮物,身邊好多朋友已經做爺爺,我先做老竇,但都係開心事。」阿B表示鍾幗很「大隻」,重12磅,穿六個月大的BB衫也很窄。他又笑言因范姜未修身,所以有少少怕醜而不接受訪問,他則認為太太肥才有福氣。

問到剛榮升姐姐的鍾懿是否喜歡妹妹,她大聲說:「好錫BB。(點錫?)好肉緊咁錫。(會唔會畀晒啲玩具妹妹?)唔會……會。」單拖到場的克勤只逗留十分鐘便離去,他表示太太要在家中湊BB,所以由他代表出席,他透露不會為細仔舉行百日宴。
校长开得啥车呀,颜色好靓哦
校长你啥时候也再生一个了
呵呵!恭喜!
阿伦再添个乖女就更万事足咯
benz 吧!!!
真是好开心