QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航
楼主: 士多啤梨

好天真的女仔!

樓上的丟拿星搞錯啦
你寻晚打野战嘛,唔系咩?
<div class="quote"><b>以下是引用<i>小李</i>在2006-8-20 13:50:23的发言:</b><br/><p></p><p>蛇仔明个明</p><p>明明系你又话唔系个系</p><p>系你先会做D甘嘅野个野</p><p>野战个战</p><p></p><br/></div><p>戰鬥個鬥</p><p>鬥巨桃個桃</p><p>桃李滿天下個下</p><p>下賤個賤</p><p>賤淫個淫</p><p>淫娃個娃</p><p>樓下巨蛇接...........</p>
<p>家吓知系大叻咩?</p><p>娃娃牌充气胶公仔个仔</p><p>仔大仔世界个界</p><p>界石台界断自己条蛇个蛇</p><p>蛇羹个羹</p><p>接波啦,波罩~</p>
<p>痴能晒線咯</p><p>羹嘜能野字個羹字</p><p>字眼個眼</p><p>眼皮個皮</p><p>皮毛個毛</p><p>樓下單春接.......</p>

<p>毛发的发,</p><p>发达的达</p><p>达到的到</p><p>到家的家</p><p>家长的长</p><p>长大的大</p><p>楼下继续啦...</p>
<p>大吉個吉</p><p>吉祥個祥</p><p>祥嫂個嫂</p><p>嫂子個子</p><p>子孫個孫</p><p>樓下的.........</p><p></p><p></p><p></p>
<p>孙悟空个空</p><p>空中飞人个人</p><p>人前人后一张脸的脸</p><p>脸皮厚过大西柚个柚</p><p>柚皮炒沙河个河</p><p>河猪个猪</p><p>楼下YE下先....</p><p></p>
<p>猪头的头 </p><p>头脑的脑</p><p>脑筋的筋</p><p>筋斗的斗</p><p>楼下的接啊..</p><p></p><p></p>
<p>斗雞的雞</p><p>雞瘟的瘟</p><p>瘟疫的疫</p><p>樓下的.....</p><p></p>
<p>疫苗个苗啊</p><p>苗侨伟个伟啊</p><p>伟哥好劲秋个秋啊</p><p>秋高气爽个爽啊</p><p>爽到无伦个伦啊</p><p>楼下到你啦...</p>
<p>倫理個理</p><p>理解個解</p><p>解脫個脫</p><p>脫衣個衣</p><p>樓下3春接........</p>
<p>衣食父母个母</p><p>母猪个猪</p><p>猪笼入水个水</p><p>水静河飞个飞</p><p>飞机诗个诗</p><p>孖莲莲,来啦~</p>
<p>孖莲整能断咗条BRA带,正系度车紧。</p><p>诗人吟诗吟到出晒汁个汁</p><p>汁水好能似杏仁茶个茶</p><p>茶是故乡浓个浓</p><p>浓汁水都系水个水</p><p>水会继续叭叭声系咁来个来</p><p>来了又去嘅大姨妈个妈</p><p>妈妈叉叉个叉</p>
<p>叉鼻個鼻</p><p>鼻毛個毛</p><p>毛豬個豬</p><p>豬西個西</p><p>西人個人</p><p>人賎個賤</p><p>樓下3桃接......</p><p></p><p></p>