QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航

阿伦饮壮阳酒

<>壯 陽 你 推 我 讓 </P>
<>
李 克 勤 前 晚  無  將 軍 澳 電 視 廣 播 城 出 席 《 勁 歌 金 曲 》 錄 影 , 佢 話 近 日 忙 於 同 譚 詠 麟 去 內 地 做 巡 迴 演 唱 會 , 每 月 大 約 做 兩 至 三 場 , 最 近   去 湛 江 演 出 , 由 於 贊 助 商 係 壯 陽 補 酒 商 , 所 以 大 會 重 請 佢 兩 個 飲 壯 陽 酒 。 飲  時 候 克 勤 同 阿 倫 都 你 推 我 讓 , 阿 倫 話 : 「 我 二 十 五 歲 重 得 , 唔 使 呢   。 」 而 克 勤 就 話 : 「 唔 使 太 早 飲 , 我 自 己 有 實 力 , 重 可 以 靠 自 己 。 」 認 真 搞 笑 。
</P>
到 場 4 萬 名 觀 眾 ?????????????好强的ALAN!!!!!!!!!!!!!
现在没有真正的虎鞭酒了
我同alan一樣
哈哈!强呀

李 克 勤 险 被 逼 饮 虎 鞭 酒

李 克 勤 險 被 逼 飲 虎 鞭 酒

( 星 島 日 報 報 道 ) 李 克 勤 前 晚 到 電 視 城 錄 影 《 勁 歌 金 曲 》 , 他 高 興 地 指 前 一 晚 在 湛 江 一 戶 外 廣 場 演 出 《 左 麟 右 李 演 唱 會 》 前 , 遇 上 電 電 交 加 , 還 擔 心 令 到 場 4 萬 名 觀 眾 流 失 , 幸 好 拜 過 神 後 能 如 常 開 騷 , 並 且 整 晚 也 沒 有 下 雨 。 不 過 之 後 到 慶 功 宴 , 就 被 贊 助 商 要 求 他 和 譚 詠 麟 飲 虎 鞭 酒 , 二 人 立 即 想 盡 辦 法 推 辭 , 最 終 亦 能 幸 免 , 心 裏 大 叫 好 彩 。

提 到 他 和 阿 倫 不 停 在 香 港 和 內 地 巡 迴 演 出 , 合 計 接 近 50 場 之 多 , 進 帳 不 少 ﹔ 克 勤 聞 言 笑 道 ﹕ 「 你 睇 我 好 、 我 睇 你 好 喇 ﹗ 都 係 密 食 當 三 番 , 積 少 成 多 。 」 他 表 示 逢 周 六 、 日 都 會 到 內 地 一 個 地 方 演 出 , 繼 早 前 到 了 佛 山 和 湛 江 後 , 稍 後 將 到 北 京 、 南 京 和 珠 海 等 地 。
克勤有實力拒飲虎鞭酒

【 明 報 專 訊 】 李 克 勤 前 晚 自 湛 江 趕 返 港 錄 影 《 勁 歌 金 曲 》 , 他 指 在 湛 江 露 天 場 地 舉 行 《 左 麟 右 李 演 唱 會 》 時 , 由 於 開 騷 前 雷 電 交 加 , 一 度 令 他 擔 心 場 內 4 萬 觀 眾 危 險 而 要 取 消 演 出 , 他 與 阿 倫 惟 有 不 停 拜 神 , 結 果 天 公 造 美 , 開 騷 直 至 完 騷 都 無 落 雨 。

之 後 他 們 帶 ? 興 奮 心 情 出 席 慶 功 宴 , 誰 知 被 贊 助 商 迫 飲 虎 鞭 酒 。 問 克 勤 有 否 就 範 ﹖ 他 笑 說 當 然 無 , 阿 倫 就 話 自 己 25 歲 , 後 生 仔 不 需 飲 ﹔ 他 就 說 驚 頂 不 順 , 亦 自 信 有 實 力 應 該 靠 自 己 。

有 指 《 左 麟 右 李 演 唱 會 》 香 港 加 內 地 巡 迴 場 數 近 50 場 , 他 賺 到 盤 滿 缽 滿 ﹖ 克 勤 謙 稱 ﹕ 「 你 睇 我 好 、 我 睇 你 好 ﹗ 密 食 當 三 番 啦 。 依 家 每 個 星 期 六 、 日 都 返 內 地 做 演 唱 會 , 去 過 很 多 地 方 , 遲 些 出 國 語 唱 片 都 有 幫 助 。 」

李克勤有实力唔饮虎鞭酒

李克勤尋晚錄影《勁歌金曲》,佢同諸事姐講,???珠海同佛山做完《左麟右李巡迴演唱會》,最爆笑係出席慶功宴時,有個代理虎鞭酒?贊助商猛向佢同阿倫敬酒:「我?梗係冇飲啦!阿倫話佢年年廿五歲,唔需要,我就覺得實力靠自己!」

克勤依家最期待六月去北京開《左麟右李》,因為呢個一直係佢?心願!佢話流?係中國人?血,可以?首都唱歌好光榮,老?都可以話畀子孫聽!
好笑啊,这叫什么事儿啊!
<>实力说话啊</P>