QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航

轉述 Alan 的話... (来源: alan-tam.com 討論區)

"其實早係今年 3/4月,我已經同歌迷會商討今年既生日聚會,而且初步已經有安排,但四川地震發生後,我諗起由今年初到宜家,全世界都有好多天災發生左,因為咁我希望今年既生日係平靜同低調咁渡過,但雲頂既工作一早已經安排好,所以我就將生日聚會再延後到年尾再同大家見面;時間一定到我就會通知大家....希望大家將買生日禮物比我既錢,捐去你地自己鐘意既慈善團體去做善事,咁樣已經係同左我慶祝架啦...只要你地同我講一句生日快樂就已經好足夠,唔好寄生日咭比我呀...咁又可以環保添 !!!希望年尾既聚會可以早 d 落實,而且仲用得著之前既構思...你地一定好開心 !!!

以上是 Alan 叫我代為轉告大家,我會同歌迷會再安排年尾既時間,等大家可以再同 Alan 近距離見面...

登录/注册后可看大图

alan-tam.com討論區截圖

alan-tam.com討論區截圖
好期待呀!希望阿伦天天都快乐,不止生日那天哦!
恩,听话!
我会听话的!
校长说的明理,大智慧的人总是把事情想得这样周全,我打心眼里佩服,看来我们以伦迷的名义捐款是明智的!
阿倫不知何時來上海,非常期待!不過生日禮物我早在地震前就準備好了。。。。
等待年底替阿伦庆生!
哦。。。校长生日快乐!!!
低调行事比
阿伦做的好极了!祝他快乐每一天!
收到 顶起
即时得知谢谢通告
阿伦每天都快乐就好!我们会坚持按你的话做的!
只要阿伦高兴我们就高兴;
因为爱着你的爱,所以幸福着你的幸福,快乐着你的快乐
希望到时候有好身体可以参与。
能再来一次麟聚