QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航

alan--假如

<>假如,真的要我跟你分别,</P>
<>假如,真的要说分手,</P>
<>请求把我愉快记忆都逝去。。。</P>
<>今夜细细品味这首《假如》,</P>
<>alan唱的至深至情,</P>
<>听完不由得眼泪直流。</P>
<>十几年来,不知道被alan感动了多少次,</P>
<>喜欢alan的慢歌,</P>
<>那是天籁的声音,</P>
<>轻轻传入耳边,</P>
<P>句句真切,</P>
<P>字字入骨,</P>
<P>那是男人藏在刚强外表之下的柔情,</P>
<P>积累到心碎的时候,</P>
<P>随着眷恋的语调和伤感的回忆,</P>
<P>无奈的发出,</P>
<P>时时触动着人心底最脆弱的部分</P>

小鱼儿真情流露....支持下.....................................
<>是啊是啊!</P><>阿伦的歌永远这么打动人心!</P>
好有同感!!!!
<>Thank you for supporting.  Alan's songs are always my favorate and first choice, espetially when I feel lonely.   Living in the US is not interesting at all and alan's songs can really bring me a lot of happiness.</P>
<>By the way, sorry that I can't input Chinese right now since there's no Chinese input software on this computer.</P>

支持!!
支持一下
叫我如何舍得你,我的生命我的爱!
terrific